Egyszerűen imádjuk, ahogy Emma Watson lereagálta a Harry Potter reunion őt érintő bakiját

Emma Watson vicces lány, és aki eddig kételkedett a humorában, az most egy életre megbizonyosodhat róla, hogy igenis létezik.

Egyszerűen imádjuk, ahogy Emma Watson lereagálta a Harry Potter reunion őt érintő bakiját

A január 1. igazi aranylövés volt minden Harry Potter-fanatikus számára, miután végre nosztalgiázhattak egy jót a Roxfortban a Harry Potter reunionnak köszönhetően. Ami zseniális lett, még akkor is, ha becsúszott néhány apró baki. Többek között egy szerkesztési hibának köszönhető gyerekkori fotó, amit Emma Watson részénél vágtak be, holott az valójában kolléganőjét, az Amerikai Horror Sztori sztárját, Emma Robertset ábrázolja, aki még 2012-ben osztotta meg a fotót. Ami tényleg cuki, és tényleg emlékeztet a mi Emmánkra, de az is tény, hogy nem ő az.

Az HBO Max egyébként meg sem próbálta elmaszatolni a tévedést, elismerték a hibát, és jelezték, hogy már elérhető a frissített változat. De Emma Watson sem sétált csak el úgy az ügy mellett, és Instagram-oldalán osztotta meg a fotót a következő, nagyon vicces szöveggel:

„Nem is voltam ilyen cuki”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Emma Watson (@emmawatson) által megosztott bejegyzés

 

Ennél már csak az volt mókásabb megmozdulás, amikor az HBO Max bedobott némi Harry Potter referenciát, és megkérdezte Watsontól, hogy: „Biztosan nem a százfűlé főzet hatása volt?”.

Forrás: nypost.com

És ezeket olvastad már?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek