Kiderült, milyen elképesztő ajándékokat kapott Katalin hercegné az elmúlt években a királyi családtól

Katalin hercegné most vasárnap ünnepli 40. születésnapját. Hogy idén mivel kedveskedik neki a királyi család, az egyelőre titok, viszont érdemes átfutnod, mit kapott tőlük az előző években a különböző alkalmakra.

Kiderült, milyen elképesztő ajándékokat kapott Katalin hercegné az elmúlt években a királyi családtól

Ha egy olyan befolyásos család tagja vagy, mint amilyen az angol királyi család, akkor a világ legtermészetesebb dolga, hogy E.L.K.É.P.E.S.Z.T.Ő ajándékokkal halmoznak el. És mivel Katalin hercegné 2011 óta Vilmos herceg felesége, a családi örökség jó néhány darabja landolt már nála az elmúlt évek során. Hogy miket kapott eddig egészen pontosan a hercegné, aki most vasárnap, vagyis január 9-én ünnepli majd 40. születésnapját? Kapaszkodj, a lista ugyanis tekintélyes.

Ahogy azt Katalin hercegné egyik legjobb barátjának köszönhetően megtudtuk, a hercegnének mindig is az volt a legnagyobb álma, hogy legyen egyszer egy vidéki háza, na meg rengeteg gyereke. Az elsőt már az esküvőjük után kipipálhatta, hiszen Erzsébet királynő nekik adta Anmer Hallt nászajándékként.

Anmer Hall

Fotó: Getty Images / Chris Radburn – PA Images

Károly herceg is nagylelkű volt, ő ugyanis egy Art Deco gyémánt ékszer készlettel lepte meg Katalint, míg Kamilla egy csodás aranykarkötővel kedveskedett neki. 

Jól sejted, ékszerekből nincs hiány: Vilmos herceg például egy pár zafír és gyémánt fülbevalóval lepte meg a hercegnét az esküvőjük idején, míg az első, már házaspárként ünnepelt karácsonyukkor Katalin kedvenc tervezőjének ékszereivel ajándékozta meg Katalint.

Katalin hercegné ékszerei

Fotó: Getty Images / Max Mumby/Indigo

Miután megszületett első gyermekük, egy csodás gyémántgyűrűvel tette még emlékezetesebbé a fontos eseményt, míg 2014-ben, 3. házassági évfordulójukra egy Ballon Bleu de Cartier karórával lepte meg feleségét. 

Katalin hercegné ékszerei

Fotó: Getty Images / Max Mumby/Indigo

2020-ban Meghan Markle és Harry herceg váratlan bejelentése miatt nem egészen úgy alakult Katalin születésnapja, ahogy azt tervezték, Vilmos viszont minden tőle telhetőt megtett az ügyért, és egy csodás Halcyon Days karkötőt adott szerelmének. Már csak ezért is vagyunk nagyon kíváncsiak, milyen szépséget kap a kerek szülinap apropóján.

Forrás: hellomagazine.com

Fusd át a nap sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek