Kivágták Mr. Big szívszorító jelenetét az And Just Like That fináléjából

A forgatókönyv szerint még egyszer utoljára láthattad volna Mr. Biget az And Just Like That fináléjában, zaklatási ügyei miatt azonban kukázták azt.

Kivágták Mr. Big szívszorító jelenetét az And Just Like That fináléjából

Hónapokat vártunk a Szex és New York folytatására, az And Just Like Thatre, azonban a sorozat berobbanásával nagyjából egyidőben kerültek napvilágra a Mr. Biget alakító Chris Noth zaklatási ügyei is. Bár a színész karaktere az első részben meghal, az eredeti tervek szerint még egyszer utoljára láthattuk volna őt a február 3-án levetített fináléban. A Variety azonban megerősítette, hogy erre már egészen biztosan nem kerül sor a színész botrányai miatt.

Talán emlékszel még az eredeti sorozat romantikus befejezésére, ami Franciaországban játszódott. A Just Like That is itt vér véget – legalábbis az első évad -, és amíg (SPOILER) Carrie a párizsi Pont des Arts hídon állva szórja el Big hamvait (a híd fontos helyszín, itt csókolják meg egymást a 6. évad végén – a szerk.), a férfi még egyszer utoljára megjelenik. 

Vagyis megjelent volna, a készítők az elmúlt hetek zaklatási botrányai miatt viszont újra gondolták a nagy finálét, és úgy érezték, Big felbukkanása nélkül is működik a jelenet, így az emlékezetes felbukkanását végül kivágták. A Noth által zaklatott nők vallomásairól itt olvashatsz bővebben.

 

Ha szexuális, vagy bármilyen (szóbeli, lelki, fizikai, gazdasági erőszak) bántalmazás áldozata vagy, kérj segítséget az ingyenesen hívható 06-80-505-101-es telefonszámot.

Forrás: buzzfeed.com

Sztárhírek a nagyvilágból:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek