Kulcsár Edina elárulta, mi adott neki erőt a legkeményebb időkben

A legsötétebb időkben is számíthatott erre a bizonyos dologra Kulcsár Edina, és a jövőben is azt tervezi, hogy fontos szerepet kap majd az életében.

Kulcsár Edina elárulta, mi adott neki erőt a legkeményebb időkben

Az Instagram eddig leginkább az a hely volt, ahol kizárólag boldog és gyönyörű arcok versenyeztek egymással a like-okért és a követőkért, viszont egyre többen merik felvállalni kevésbé hibátlan arcukat is. Kulcsár Edina néhány napja például egy hosszú posztban mesélt róla, hogy 2021 igazi mélypont volt számára, de végre eljutott odáig, hogy őszintén beszéljen problémáiról családja előtt.

Hogy mi az, amire mindig számíthatott, ha némi erőforrásra volt szüksége, arról új posztjában ír: „Bár 2021 több szempontból sem volt a legjobb évem, viszont a mozgás sok esetben erőt adott, felpörgetett és segített kicsit kiszakadni a hétköznapokból. A mozgáson túl az egészségtudatosabb étkezés is sokat segített. Olvastam egy kutatást, aminek eredményeként azt írták, hogy a nőknek még inkább fontos a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozás a jó mentális állapothoz, hiszen náluk gyakoribbak a pszichés betegségek, szorongás illetve depresszió. Persze az egészséges életmód és mozgás nem old meg mindent, de fizikailag, és mentálisan is segít.

A jobb közérzetem érdekében 2022-ben is oda fogok ezekre figyelni, csak még tudatosabb szeretnék lenni, illetve a rendszeres mozgást is be kell iktatnom. Hátha idén lesz beach bodym, mert a tavalyival nem voltam megelégedve.

Túl vékony lettem, minden izom nélkül. Na de majd most.” – fogalmazott posztjában, melyet  itt olvashatsz el teljes egészében. 

Tartanál egy kis szünetet? Fusd át ezeket is:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek