Lily Collins véletlenül fejbe dobta Károly herceget egy telefonnal, és most már az egész világ tudja

Mindenki nyugodjon le: Lily Collins 2 éves volt, Károly herceg pedig már edzett apuka, aki egészen biztosan nem haragudott meg, amiért fejbe dobták egy játéktelefonnal.

Lily Collins véletlenül fejbe dobta Károly herceget egy telefonnal, és most már az egész világ tudja

Az Emily Párizsban színésznője, Lily Collins volt annyira szerencsés, és már gyerekként fontos eseményeken bandázhatott olyan fontos emberekkel, mint például maga Diana hercegnő vagy Károly herceg, tekintve, hogy apukája, Phil Collins rendszeres fellépője volt a Prince’s Trust nevű jótékonysági rendezvényeknek. 

Mindez a The Late Late Show With James Corden című műsorból derült ki, melynek legutóbbi sztárvendége Collins volt, aki kénytelen volt kicsit sztorizni az egyik eseményről, miután felbukkant egy 30 évvel ezelőtti fotó (ITT MEGNÉZHETED). Az akkor alig 2 éves kislány apukájával és anyukájával érkezett a rendezvényre, és a képen épp átnyújt egy csokor virágot Diana hercegnőnek, amit gyorsan meg is próbál visszaszerezni.

De korántsem ez az egyetlen vicces, és egyben cikis sztorija a királyi családdal: elmesélte ugyanis, hogy amikor fiatalabb volt, egy alkalommal, miközben Károly herceggel játszottak, véletlenül fejbe dobta őt játéktelefonnal. Bár az esetnél csak ketten voltak a szobában, most legalább már az egész világ röhöghet egy jót.

Kávé mellé sztárhírek:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek