1 font kártérítést kap Meghan Markle

Ez az összeg valóban nem túl magas, de nem jelenti azt, hogy ennél nem kerül majd jóval többe annak a kiadónak, aki veszített a Meghan Markle elleni perben.

1 font kártérítést kap Meghan Markle

Talán emlékszel még arra a levélre, amit Meghan Markle írt az apjának, és amiből bekezdésnyi részeket emelt át a Daily Mail nevű lap. A hosszú pereskedésből végül Meghan Markle került ki győztesen, miután a lap nyilvánvalóan megsértette a személyiségi jogait azzal, hogy az engedélye nélkül közölte a levél bizonyos részeit, amiért a kiadó kénytelen kártérítést fizetni: egészen pontosan 1 fontot, azaz nagyjából 430 forintot, írja a The Guardian (via hvg).

Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindössze ennyivel szúrják majd ki a világ egyik legbefolyásosabb nőjének szemét: a The Guardian cikke ugyanis rámutat, hogy ők állják majd Meghan jogi költségeit, amit 1 millió fontra becsülnek. Ami pedig az 1 fontos összeget illeti: Mark Stephens médiajogász szerint nevetségesen alacsony számról beszélünk, miután egy ilyen kaliberű ügynél ez akár 75 és 125 ezer font között is mozoghat.

Le ne maradj a legfrissebb sztárhírekről:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek