Erzsébet királynőnek most lett elege, megtagadta a segítséget András hercegtől

Mostantól biztosak vagyunk benne, hogy András herceg nem birtokolja tovább a kedvenc fiú címét.

Erzsébet királynőnek most lett elege, megtagadta a segítséget András hercegtől

Erzsébet királynő ugyan egy cuki öreg néninek néz ki, de még mindig ő a királyi család feje, és kemény kézzel irányít, ha a helyzet megköveteli. Márpedig a szexuális zaklatással vádolt András herceg botránya egyértelműen ilyen szigorúságot igényel, őfelsége pedig nemes egyszerűséggel közölte, hogy ő egy penny-t sem hajlandó fizetni egykori kedvence perköltségébe. 

A források szerint András herceg számlája akár több millió fontra is rúghat, akár büntetőjogi eljárás indul ellene, akár peren kívüli megegyezésre jut Virgina Giuffre-rel, de ezt saját magának kell finanszíroznia, mert a királyi család anyagi forrásaira nem számíthat. A hírek szerint a 17 milliót érő svájci házát már piacra is dobta, mert gyorsan szeretne kézpénzhez jutni. 

Válságos időket él. Minden költséget neki kell fedeznie, ezért gyorsan készpénzre van szüksége, hogy ki tudja fizetni a napról napra növekvő számlákat 

– árulta a The Mirrornak egy forrás, és azt is hozzátette, hogy Károly herceg és Vilmos mindketten azon az állásponton vannak, hogy ezt egyértelműen neki kell megoldania. A királyi család egyébként már korábban elhatárolódott a hercegtől, Vilmos egyenesen fenyegetést lát benne.

via

Tarts 5 perc szünetet:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek