Ezért nevet mindenki Gelencsér Timin

Mi nagyon bírjuk, ha valaki képes saját magán nevetni, és Timi közéjük tartozik, ez most már egyértelmű!

Ezért nevet mindenki Gelencsér Timin

Attól, hogy valaki szépségkirálynő, még nem tökéletes, sőt, ők is hibáznak – erre ma Gelencsér Timi a legjobb példa, aki az Instagramon osztotta meg, milyen pechesen indult a péntek reggele (pedig nincs is 13-a). A modell ugyanis magára borította a kávéját, és értsd úgy, hogy konkrétan telibe találta a koffeintenger, ugyanis az egész gatyája úszott a lében. 

Timi meglehetősen frappánsan kommentálta az esetet: 

„Sziasztok, Timi vagyok és szeretem reggelente magamra borítani a kávét. ☕️🐱 ( Nyilván az aktuális kedvenc darabom legvilágosabb részére 🙄) Szebb napot mindenkinek!🤣🙋🏽‍♀️💕 #nagyonpéntek” 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés

 

Megsúgjuk, hogy ugyanez velünk is előfordult már (apropó, a gyors mosás csodákra képes), de a kommentszekcióban is többen jelezték, hogy ez a legjobbakkal is megesik, úgyhogy azt üzenjük: Timi, ennél már csak jobb jöhet ma!

Pörgesd át a nap sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek