Már egészen biztos, hogy Leonardo DiCaprio ma a legmenőbb ember a bolygón

Eddig is nagyon bírtuk őt, és nagyra értékeltük az erőfeszítéseit, és most kiderült, hogy még annál is coolabb, mint hittük.

Már egészen biztos, hogy Leonardo DiCaprio ma a legmenőbb ember a bolygón

Nem olyan rég landolt Leonaro DiCaprio és Jennifer Lawrence új filmje a Netflixen, mégsem ennek köszönhető, hogy most mindenki Leóról beszél. A PeerJ tudományos folyóirat szerint a Royal Botanic Gardens tudósai felfedeztek egy új fafajtát, amely csak a kameruni erdőben nő – és úgy döntöttek, hogy a színészről nevezik el, elismerve elkötelezettségét a környezetvédelem iránt, és mert segített megmenteni az esőerdőt a fakitermeléstől. 

Míg mások a Walk of Fame-en hagyják a tenyérlenyomatukat, addig Leo és az Uvariopsis dicaprio a tudományban is megvetette a lábát, Dr. Martin Cheek szerint a színész kulcsfontosságú szerepet játszott abban, hogy lehetőségük legyen egyáltalán felfedezni az új fajt. 

Ezt a veszélyeztetett és látványos fát Leonardo DiCaprio amerikai színészről és természetvédőről nevezték el, aki 2020-ban több hónapon keresztül széleskörű lobbitevékenységet folytatott a közösségi médiában, hogy felhívja a figyelmet számos ritka Ebo fajra (az Ebo esőerdő fajai – a szerk.), és a korábban bejelentett fakitermelési koncesszióból eredő veszélyekre. A projektet 2020 augusztusában törölték, részben az ő erőfeszítéseinek köszönhetően  

– írja a szaklap, mi pedig meghajlunk Leo nagysága előtt, óriási respect jár ezért neki! A fáról készült fotót ITT NÉZHETED MEG!

És ezek megvannak?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek