Először jelent meg együtt nyilvánosan Szabó Zsófi és Shane Tusup

A pár az Az Év Sportolója Gálára érkezett közösen, és az a helyzet, hogy elképesztően jól álltak egymásnak.

Először jelent meg együtt nyilvánosan Szabó Zsófi és Shane Tusup

A Magyar Sportújságírók Szövetsége a 64. alkalommal rendezte meg az Év Sportolója Gálát, amire természetesen Shane Tusup is meghívást kapott, de még ennél is jobb hír, hogy Szabó Zsófit választotta az estére partnerének, ezzel pedig két dolgot is bebizonyítottak. Az egyik, hogy náluk szebb párt ritkán látni, a másik, hogy tényleg odáig vannak egymásért.  

Zsófi ragyogott zöldes-kékes (nem tudnánk pontosan megmondani) csillogós ruhájában, mintha pontosan neki tervezték volna, és Shane sem maradt el mögötte, már ami a stílust illeti. Az pedig külön mérföldkőként könyveljük el, hogy ez volt az első alkalom, hogy valamilyen nyilvános eseményen párként jelentek meg, és nemcsak Instagramon vállalták fel a kapcsolatukat. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Shane Tusup (@shanetusup) által megosztott bejegyzés

 

Pörgesd át a legfrissebb sztárhíreket:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek