Tolvai Reni a plasztikai műtét mellett döntött

Nem az arcát, nem a mellét, de még csak nem is a fenekét szabatta át, hanem a karjait, és meg volt rá az oka.

Tolvai Reni a plasztikai műtét mellett döntött

Tolvai Reni az elmúlt években elképesztő átalakuláson ment keresztül, a kitartó mozgásnak és életmódváltásnak köszönhetően több, mint 20 kilótól szabadult meg. Kétségkívül óriási eredmény ez, de az énekesnő a BEST magazinnak elárulta, hogy a teste korántsem lett feszes, főleg a karján maradt némi integetőháj, ami miatt úgy döntött, hogy kés alá fekszik. 

A beavatkozást altatásban végezték. A gép egyik karjával leszívták a zsírt, a másikkal pedig egyből visszazsugorították a bőrt az izomzathoz. Egy hónapig leszorító felsőt hordtam, fájdalom helyett csupán erősebb izomlázat éreztem. Tartottam attól, hogy tele lesznek vágásnyomokkal a karjaim, de ezzel a géppel vágás és heg nélkül történt a műtét. Teljesen más ember vagyok. Más a hangulatom is, máshogy beszélek, máshogy éneklek, és más a kisugárzásom is

– írja a 24.hu a magazinra hivatkozva. Nem ez volt Reni első beavatkozása, évekkel ezelőtt a mellét is megcsináltatta, és ajakfeltöltésen is átesett, mert nem volt elégedett az eredeti formákkal.

Ne menj még:

Még több

Sztárhírek