Alee visszavágott azoknak, akik a tetoválásai miatt kritizálják

Elképesztően tehetséges, elképesztően szerethető, és még ahhoz is ért Alee, hogy bántás nélkül, de határozottan álljon ki magáért. Most épp a tetoválásait ért támadások miatt.

Alee visszavágott azoknak, akik a tetoválásai miatt kritizálják

Korábbi ígéretéhez hűen nemrég elkészült Alee legújabb tetoválása, egy irányítószám a jobb szemöldöke felett, amivel otthona, Kevermes előtt tiszteleg. 162 ezre követőtáborának többségének bejön az új minta, jobban mondva minták, a 16 éves rapper ugyanis rögtön két új tetoválást is magára varratott.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Alex Balázs (@alee__music) által megosztott bejegyzés

 

A számsoron kívül egy szomorú arcot ábrázoló minta is az alkarjára került, ami úgy tűnik, nem igazán jött be az idősebb generációnak – derül ki Alee Instagram Story-jából.

„Annyira imádom, ahogy az idős emberek csámcsognak a tetkóim minőségén. Az senkinek nem jutott eszébe, hogy DIREKT készült ebben a stílusban? Hogy a kinézete és a kivitelezése is tudatosan olyan, amilyen? Nem mellesleg a kezemre jómagam rajzoltam a mintát, csúf akart lenni és csúnya, a jelentéséhez hűen.”

– fogalmazott Alee, aki ennél jobban nem is ragadhatta volna meg a lényeget: egy tetoválás célja nem az, hogy egy Rembrandt integessen a testedről.

Mi történt a sztárokkal az elmúlt 24 órában?

Még több

Sztárhírek