Megszülettek Ashley Graham ikrei, ráadásul nem is akárhol

Ennél csodálatosabban nem is indíthatnánk a hétvégét: Ahley Graham boldogan tudatta követőivel, hogy életet adott ikreinek.

Megszülettek Ashley Graham ikrei, ráadásul nem is akárhol

A második kávénkat Ashley Graham és férje, Justin Ervin tiszteletére emeljük, a párnak ugyanis péntek reggel megszülettek az iker babái, derül ki a modell Instagram Storyjából.

„Justin és én nagyon izgatott vagyunk, amiért megoszthatjuk, hogy megérkeztek az iker fiaink. Ma reggel születtek az otthonunkban, és most boldogok és egészségesek” – fogalmazott Ashley, aki ezennel már három kisfiú anyukája, hiszen az ikreken kívül van már egy fia, a mindössze 1 éves Isaac Menelik Giovanni Ervin.

Megszülettek Ashley Graham ikrei

Fotó: @ashleygraham / Instagram

Cuki babafotóra és túl sok extra részletre viszont egyelőre ne számíts, a modell ugyanis azt üzente követőinek, hogy szeretne pihenni, gyógyulni, és minél több időt tölteni a családjával, de „alig várom, hogy többet is megoszthassak veled.”

Szívből gratulálunk a párnak, és alig várjuk a folytatást!

Forrás: cosmopolitan.com

Fusd át gyorsan ezeket is:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek