5 botrányos sztárválás, ami évekig húzódott

Brad Pitt és Angelina Jolie már több mint négy éve küzd a gyerekek felügyeleti jogáért – de nem ők az egyetlenek, akiknek meglepően hosszúra sikeredett a szétválás.

5 botrányos sztárválás, ami évekig húzódott

Egykor álompárok voltak, az esküvőjükön az egész világ elámult, végül mégis a válóperes ügyvédeknél kötöttek ki. Hollywoodban egyáltalán nem könnyű fenntartani egy egészséges és boldog házasságot, de legalább ugyanennyire nehéz békében és gyorsan elválni egymástól. Mutatunk 5 olyan sztárpárt, akiknek a válása hosszú éveken át elhúzódott.

Maria Shriver és Arnold Schwarzenegger – 10 évig tartott

Marie Shiver 2011 júliusában, 25 év után adta be a válást, miután a férje, Arnold Schwarzenegger beismerte, hogy több mint 10 évig viszonya volt a család házvezetőnőjével, Mildred Baenával. A házaspár 2011 májusában jelentette be a különválást, nem sokkal később pedig arra is fény derült, hogy a Terminátornak egy fia is született a szeretőjétől. Mariának és Arnoldnak is vannak közös gyerekeik, szám szerint négy: Katherine, Christina, Patrick és Christopher. A pár válása 10 év után 2021 decemberében fejeződött be.

Brad Pitt és Angelina Jolie – több mint 4 éve tart

Ők voltak Hollywood egyik leghíresebb álompárja, éppen ezért, a fél világot sokkolta, amikor 11 együtt töltött év után, 2016 szeptemberében bejelentették, hogy külön folytatják az életüket. 2019 áprilisában Bradet és Angie-t jogerősen ugyan elváltnak nyilvánították, ám az ügyük a mai napig nem zárult le teljesen, a gyerekek felügyeletéről ugyanis még nem született döntés. Brad azt szeretné, ha fele-fele arányban osztozhatna Angelinával a gyerekek felügyeleti jogán, a színésznőnek viszont egészen más tervei vannak. 2021 év elején Angie olyan iratokat nyújtott be a bíróságnak, amik azt bizonyíthatják, hogy Brad Pitt családon belüli erőszakot követett el a házasságuk alatt. Hogy pontosan mivel vádolja exférjét, az máig nem derült ki, és jelenleg az is kiszámíthatatlan, vajon mikor és hogyan fog véget érni a jogi csatározásuk.

Khloe Kardashian és Lamar Odom – 3 évig tartott

Khloe Kardashian 2013-ban, 4 év házasság után döntött úgy, hogy el szeretne válni az NBA-sztár Lamar Odontól és nem sokkal később be is adta a válási papírokat a bíróságra. 2015 októberében azonban Lamar majdnem túladagolta magát, ami miatta a Khloé elállt a procedúrától. Egy ideig ő gondoskodott a férjéről, de miután Lamar felépült, a valóságshow-sztár másodjára is beadta a válást. 2016-ban végül sikeresen különváltak.

Ben Affleck és Jennifer Garner – 2 évig tartott

Ben és Jennifer 2015 júniusában jelentették be, hogy felbontják tízéves házasságukat – nem sokkal azután, hogy a bulvármédia megírta: a színésznek viszonya lehetett a gyerekei dadusával. A válópert végül csak 2017-ben indították el, a három gyerekük közös felügyeleti jogáról pedig egy évvel később egyeztek meg. 2019 év elején a bíróság jogerősen is elváltnak nyilvánította őket.

Jennifer Lopez és Marc Anthony — 2 évig tartott

Anthony 2012 áprilisában adta be a válókeresetet, de a pár valójában már 2011 júliusa óta külön utakon járt. J.Lo-nak és Marcnak két közös gyereke született, akiknek az elsődleges felügyeleti jogát az énekesnő kapta meg, 2014 júniusában pedig hivatalosan is elváltnak nyilvánították őket.

Nem hagyunk olvasnivaló nélkül:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek