A bizonyíték, hogy 2022 Harry herceg és Meghan Markle éve lesz

Bár a korábbi években volt néhány kellemetlen botrányuk, idén jó eséllyel csupa fontos és jó dolog történik majd Harry herceggel és Meghannel.

A bizonyíték, hogy 2022 Harry herceg és Meghan Markle éve lesz

Harry herceg és Meghan Markle már az esküvőjük óta dolgoznak azon, hogy egészésges családi életet élhessenek. Fiuk, Archie születése után annyira vágytak erre, hogy még a királyi családdal is szakítottak, majd Amerikába költöztek. Kislányuk, Lilibet Diana már ott, Montecitóban született tavaly júniusban. Döntéseik és nyilatkozataik miatt sok támadás érte őket, de 2022-ben úgy tűnik, végre nem ezek miatt szerepelnek majd a címlapokon.

Meghan animációs Netflix-sorozata

Még tavaly jelentette be a hercegi pár, hogy 2022-ben érkezik egy animációs sorozat a Netflixre, aminek Meghan Markle lesz a gyártásvezetője. A projekt a Pearl, vagyis Gyöngy munacímen fut, valószínűleg nem ez lesz a végleges, amin majd megtalálod a szolgáltató keresőjében. A sztori egy kislányról szól, aki megtanulja, hogyan legyen erősebb, hogyan érvényesüljön jobban az életben.

Harry herceg dokumentumfilmet forgat

Harry herceg az Invictus Games sportrendezvény alapítója, amin évről évre olyan veteránok mérik össze tudásukat és képességeiket, akik valamilyen, az életüket gyökeresen megváltoztató sérülést szenvedtek szolgálat közben. Erről készít dokumentumfilmet a Netflix a herceggel, ennek címe a Heart of Invictus és a 2020-as rendezvényről fog szólni.

Reunion a királyi családdal

Harry herceg és Meghan Markle kapcsolata a királyi családdal nagyon megromlott, részben az elszakadás, részben az Oprah-nak adott interjújuk miatt. Ráadásul a koronavírus, valamint Meghan vetélése, majd harmadik terhessége és kislánya születése miatt nem utazhattak vissza az Egyesült Királyságba, így jóformán nem is találkoztak a rokonokkal évek óta. Fülöp herceg temetésére tavaly tavasszal például csak Harry jutott el. 2022-ben azonban a hercegi pár végre hazatérhet, ami remek lehetőséget biztosít majd a békülésre.

Lilibet Diana első szülinapja

Lilibet Diana első születésnapja 2022. június 4-én lesz, ami nyilvánvalóan hatalmas dolog Harry és Meghan életében. Ráadásul éppen ezen a hétvégén tartják az Egyesült Királyságban II. Erzsébet királynő uralkodásának 70. évfordulóját, vagyis platinum jubileumát.

Forrás: hellomagazine.com

Sosem elég a királyi családból?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek