Rúzsa Magdi fantasztikus dolgot tett

Rúzsa Magdi már túl is lépte terhességének 30. hetét, jelenleg kórházban tölti a napjait veszélyeztetett terhesként, ez azonban nem jelenti azt, hogy alapítványán keresztül ne tenne fantasztikus dolgokat most is.

Rúzsa Magdi fantasztikus dolgot tett

Tudtad, hogy Rúzsa Magdinak van egy alapítványa? Na és azt, hogy még hármasikrest várva, a kórházban is van arra energiája, hogy hátrányos helyzetű, tehetséges gyerekeket támogasson? Igen, tudjuk, ez a nő egyszerűen fantasztikus, pont annyira, mint legutóbbi posztja, melyben elmeséli:

„Alapítványom, a Gábriel Angyalház Alapítvány már hosszú évek óta támogatja a hátrányos helyzetű tehetségeket határon innen és túl. Tavaly is sok örömet tudtunk szerezni. Karácsony előtt például a Symphonia alapítványnak vásároltunk két hangszert, mert szeretjük a gondolkodásukat és mind azt, amit a zene által nyújtanak a legnehezebb helyzetben lévő gyerekeknek is. ( A zene messzire visz) Öröm látni a gyerekek örömét!”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

 

És ezeket olvastad már?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek