Schobert Lara a szemünk előtt lett kislányból igazi nő

Schobert Larát már újszülöttként is megmutatták a szülei – ennyi minden történt vele az elmúlt 18 évben.

Schobert Lara a szemünk előtt lett kislányból igazi nő

Schobert Lara 2003. október 6-án született, nemrég múlt 18 éves, a jeles alkalomból pedig egy párizsi úttal lepte meg az édesanyja, kettesben töltöttek el pár napot a szerelem városában. Laráról gyakorlatilag a születése óta tudunk mindent: 2700 grammal és 52 centivel született, Schobert Norbi vitte be a kórházba Rubint Rékát, amikor beindult nála a szülés.

Címlap címlapot követett, az újságok mellett pedig a televízióban is többször megmutatták a kislányt. Ezáltal Schobert Lara lett az első celebgyerek, aki csecsemőkorától kezdve szerepelt a sajtóban. De miként is alakult az ő élete? 

Ahogy említettük, már egészen piciként címlapra került, ám az első (legálisan) fellelhető fotó négyéves korában készült róla, akkor Schoberték házában fotózták Rékával együtt. Lara a legnagyobb gyerek a családban, két évvel utána született az ifjabb Norbi, a legkisebb, Zalán pedig 2011-ben látta meg a napvilágot.

Schoberték számára mindig is fontos volt a család és ők még abba a generációba tartoznak, akik sokat posztolnak a gyerekeikről. Lara kiskorában sokat szerepelt a szülei oldalán, majd ahogy kamaszodott, kissé félénk lett és egy ideig nem is nagyon mutatkozott a nyilvánosság előtt, csupán családi rendezvények alkalmával. 

Sokáig járt énektanárhoz, az volt a célja, hogy előadóként, a szüleitől függetlenül is megállja a helyét. Többször szerepelt különböző reggeli műsorokban, ahol arról is beszélt, hogy rengeteg követik a social felületeit, ettől függetlenül távol áll tőle a szereplés, nem szeret a középpontban lenni. Ez azonban megváltozott, amikor meghívták az Álarcos énekes című műsorba másfél évvel ezelőtt, a finálé előtt pedig kiderült, hogy őt rejtette a Fagyi álarc. Ekkor azt nyilatkozta, hogy végre előítéletek nélkül is megmutathatta magát, hiszen sokáig senki nem tudta, hogy ő van a maszk alatt.

schobert-lara-

Fotó: RTL Magyarország

Azóta rendszeres szereplője az RTL Reggelinek, nemrég pedig azt mondta, hogy az X-Faktorban is kipróbálná magát, ám úgy látszik, még nem jött el az idő, hiszen az idei műsorban nem szerepelt. Nemrég volt a szalagavatója, ahol egy Daalarna-ruhában táncolt, hamarosan pedig érettségizik, ám a továbbtanulási tervei szerint Budapesten fog maradni. Az sincs kizárva, hogy továbbra is szerepelni fog különböző műsorokban, hiszen belsős információk szerint szeretnek vele dolgozni a tévés szakemberek. 

Celebek akkor és most: 

 

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek