Beyoncé 10 éves lánya pont úgy néz ki, mint egy szupermodell

Igen, jól látod, Beyoncé lánya, Blue Ivy még mindig csak a 10. szülinapját ünnepli, de már most úgy néz ki, mint egy elképesztően cool modell.

Beyoncé 10 éves lánya pont úgy néz ki, mint egy szupermodell

Mintha tegnap született volna, holott valójában 10 évről beszélünk. Beyoncé lánya, a Grammy-győztes Blue Ivy január 7-én ünnepelte 10. születésnapját, a különleges nap apróbójából pedig a büszke nagymama, Tina Lawson meg is mutatott a nagyvilágnak egy friss fotót a gyönyörű kislányról – aki tulajdonképpen már nem is olyan kicsi. Igen, tudjuk, pont úgy néz ki, mint egy 16-18 éves szupersztár. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tina Knowles (@mstinalawson) által megosztott bejegyzés

 

„Az én gyönyörű, tehetséges és elképesztően okos Blue Ivy unokám ma ünnepli a 10. születésnapját. Istenem, olyan, mintha csak tegnap születtél volna. Blue az én kis Bak ikertestvérem. Imádkoztam, hogy a születésnapomon érkezzen, de ő azt csinálta, amit mindig, és akkor jött, amikor úgy gondolta. Három nappal később, de továbbra is osztozunk ezen a köteléken. Arra emlékeztet, hogy »Nagyi, olyan vagy, mint egy Bak«. Blue olyan remek tanácsokat ad, mint egy felnőtt, néha elfelejtem, mennyire fiatal még valójában. Azon ritka tehetségek közé tartozik, akik bármire képesek.”

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés

A fotó egyébként már csak azért is fantasztikus, mert Beyoncé kifejezetten ritkán posztol gyerekeiről. Legutóbb december 9-én, majdnem egy hónapja tett csak kivételt. 

És ezeket olvastad már?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek