Chris Noth barátai szerint a színésznek segítségre van szüksége

Már 5 nő vádolta meg szexuális zaklatással az And Just Like That sztárját, Chris Nothot. Közeli barátai szerint a színész mostanra az összeroppanás szélére került.

Chris Noth barátai szerint a színésznek segítségre van szüksége

Az And Just Like That premierjén még úgy tűnt, új lendületet kap a karrierje, karácsony előtt néhány nappal viszont több – egészen pontosan 3 – nő is arról számolt be arról, hogy a Mr. Biget alakító Chris Noth szexuálisan zaklatta őket az elmúlt évtizedekben. Azóta 2 üggyel bővült az esetek száma, az HBO Max pedig úgy látta, a legokosabb az, ha kivágják a színész utolsó nagy jelenetét az And Just Like That fináléjából.

Nothot egy közeli forrás szerint olyannyira megviselték az elmúlt hetek, hogy:

„őszintén úgy érzi, vége az életének. Szerintem az alkohol komoly szerepet játszott a problémáiban. Mindig megbosszulja magát. A barátai nagyon szeretnék, ha segítséget kapna.”

Ezt támasztja alá egyébként Zoe Lister Jones színésznő vallomása is, aki korábban csaposként dolgozott egy New York-i klubban, majd Noth mellett feltűnt az Esküdt ellenségek egyik epizódjában is. A nőnek volt egy közös jelenete a színésszel, miközben utóbbi állítólag sört rejtegetett az asztala alatt. Más források viszont azt állítják, hogy Noth nem küzdött alkoholproblémákkal, így a zaklatási ügyek sem magyarázhatóak ezzel. 

Forrás: sixpgae.com

Ezeket olvastad már?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek