Álomszép képek készültek a születésnapos Katalin hercegnéről

40 éves lett Katalin hercegné, ennek tiszteletére pedig 3 vadonatúj és gyönyörű portrékép készült róla. Készülj, mert valami egészen fantasztikusak.

Álomszép képek készültek a születésnapos Katalin hercegnéről

A csodás Katalin hercegné 40 szál gyertyát fújhat el ma a tortáján, amiből egy pici, de annál sikkesebb szelet nekünk is jutott. Tavaly novemberben ugyanis egy különleges fotósorozat készült a hercegnéről Paolo Roversi fotósnak köszönhetően, amit egészen a kerek születésnapig tartogattak.

Az első, igazán vintage hangulatú fotón Diana hercegnő álomszép ékszereit viseli, miközben sifonruhája elképesztően légiessé teszi az összhatást laza hullámaival párosulva. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge) által megosztott bejegyzés

 

A második, vörös szatén ruhás kép az abszolút kedvenc számunkra: nem tudjuk eldönteni, hogy a drámai vállrészt, a modernséget kölcsönző zsebeket vagy a féloldalas megoldás bírjuk-e jobban, mindenesetre igazi címlapfotó. Míg a harmadik kép szintén egy félvállas, nagyon romantikus hangulatú kreációban készült. (Ezt még nem tették közzé a közösségi médiában, de a People oldalán már most megnézheted.)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge) által megosztott bejegyzés

 

A képekben egyébként nem csak online lehet gyönyörködni, több helyen is bemutatják majd őket idén, mely mind nagyon fontosak Katalin hercegné számára: Berkshire-ben, St. Andrews-ban és Anglesey-ben. 

Forrás: people.com

És ha már Katalin hercegnénél tartunk:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek