Molnár Gusztávot, a Drága örökösök színészét zaklatás miatt is feljelentették

Nem elég, hogy megütötte kisfiát, amiért hónapok óta nem is találkozhattak, most kiderült, hogy több dolog miatt, köztük zaklatásért is feljelentették Molnár Gusztávot.

Molnár Gusztávot, a Drága örökösök színészét zaklatás miatt is feljelentették

Az egyik legígéretesebb magyar tehetség, Molnár Gusztáv felfelé ívelő karrierje pillanatok alatt omlott össze, miután augusztusban berobbant gyermekbántalmazási botránya. A Jakupcsek Night című műsorban (via Blikk) a színész elárulta, azóta nem látta kisfiát. 

„Volt egy vitánk az autóban, és azt mondta: hülye vagy és anyának igaza van. És kapott tőlem egy pofont!”

– idézi fel Molnár Gusztáv, aki azóta nem láthatta Benedeket. 

Munkáit elveszítette, a RTL felfüggesztette a vele való együttműködést az ügy tisztázásáig, de nem ezt bánja legjobban, hanem hogy fiának végig kellett néznie, ahogy volt párja jelenlegi férjével egymásnak estek.

„Összeverekedtünk az új kapcsolattal, Ildikó új párjával. A gyerek előtt. A gyereknek végig kellett néznie, hogy az anyja is odajön, lökdösődik, hogy… Ilyen undorító dolog történt. Halálosan szégyellem magam, hogy ezt a fiamnak meg kellett élnie.”

Mint kiderült, több dolog miatt is feljelentették a színészt: zaklatásért, gyermektartás fizetésének elmulasztásáért, és azt is elárulta, jelenleg bútorszállítóként dolgozik, de bízik abban, hogy egyszer visszatérhet a színészethez. 

Olvasd át a hétvége sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek