Ezek a sztárok egyenesen titkolják, hogy gyerekük van

Láttál már valaha is képet Ryan Gosling kislányairól? Nem? Na és mit szóltál, amikor a semmiből kiderült, hogy Drake-nek van egy 3 éves kisfia?

Ezek a sztárok egyenesen titkolják, hogy gyerekük van

Egyrészt teljesen érthető, ha a hírességek nyugalomban, a lesifotósok folytonos zaklatása nélkül szeretnék felnevelni a gyerekeiket, és ezért próbálják minél jobban védeni a családjuk intim szféráját. Ám a következő sztárok egy része egészen más okból titkolta el a gyerekét… Hollywoodban sincs hiány olyan férfiakból, akik félrelépésük gyümölcsét próbálják meg elrejteni a kíváncsi szemek elől.

Drake

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

champagnepapi (@champagnepapi) által megosztott bejegyzés

 

Drake-nek még 2017-ban született gyereke a korábbi pornósztár Sophie Brussaux-tól, a rapper azonban egészen 2020-ig titkolta az Adonis névre hallgató kisfiút a nyilvánosság elől. Végül egy Instagram posztban mutatta meg Adonist a nagyvilágnak.

Gavin Rossdale

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Daisy Lowe (@daisylowe) által megosztott bejegyzés

 

Gevinnek és exének, Gwen Stefaninak összesen három gyereke született – a zenésznek azonban van egy negyedik gyereke is, akiről a nyilvánosság a mai napig alig tud valamit. Ez egykori pár 2002-ben házasodott össze, 2004-ben pedig Stefani kicsit kiakadt, amikor a férjéről kiderült, hogy van egy addig eltitkolt lánya, Daisy, aki akkor már 15 éves volt. Daisy édesanyja a brit divattervező, Pearl Lowe.

Vincent Kartheiser és Alexis Bledel

A Szívek szállodája sztárja és a férje minden erejükkel próbálják védeni a magánéletüket – a fiúk érkezéséről például csak hat hónappal a születése után szerzett tudomást a média, és a gyerkőcről a mai napig szinte semmit nem lehet tudni. Alexis és Vincent egyébként már az esküvőjüket is titokban tartották meg.

Ryan Goslig és Eva Mendes

2011 óta alkotnak egy párt, kimondták a boldogító igent, és két gyerekük is született: 2014 szeptemberében Esmeralda, 2016 áprilisában Amada jött a világra. Ennek ellenére szinte semmit nem tudni az életükről, ugyanis ők is nagyon komolyan veszik a privát szférájuk védelmét. A két gyereküket sem mutatták meg még soha sem a nyilvánosságnak, csak a lesifotósok tudtak róluk néhány elmosódott képet csinálni.

Hidd el, tudunk újat mutatni: 

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek