A királyi család bedobta magát Katalin hercegné szülinapján

A kedvenc hercegnénk tegnap mérföldkőhöz érkezett, ugyanis 40 éves lett, a jeles alkalomról pedig az egész család megemlékezett.

A királyi család bedobta magát Katalin hercegné szülinapján

Ahogyan arról mi is írtunk, Katalin hercegné tegnap fontos dátumot ünnepelt: 40 éves lett, aminek örömére három új portréfotót is megosztottak róla. Paolo Roversi képei még tavaly szeptemberben készültek, de azzal, hogy tegnap tették őket nyilvánossá, még nagyobbat szóltak. Ráadásul a fotók nemcsak online, hanem három különböző, Katalin szívének fontos helyszínen is megnézhetőek: Berkshire-ben, St. Andrews-ban és Anglesey-ben. 

Na de nem is ezt akartuk mondani, hanem azt, hogy a királyi család nagyon odatette magát, és sorra köszöntötték fel a hercegnőt, méghozzá a legjobb pillanataival. Erzsébet királynő nem kevesebb, mint 4 közös képükkel szeretett volna boldog szülinapot kívánni, míg Károly herceg és Kamilla egy-egy kedves emlékükkel emlékeztek meg Katalinról. Mivel általában nem szoktak a szülinaposok egy egész galériát kapni, így azt gondoljuk, egyértelmű, hogy ki a család legnagyobb kedvence! 

Erzsébet királynő odáig van Katalinért:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

 

Károly és Kamilla cuki pillanatai Katalinnal:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Clarence House (@clarencehouse) által megosztott bejegyzés

A királyi családban sosem áll meg az élet:

Még több

Sztárhírek