Kulcsár Edinának nem indult valami jól az új éve

Lehet, hogy az új év a legtöbbeknek igazi lendületet és szemléletmódváltást jelent, de azért akadnak kivételek.

Kulcsár Edinának nem indult valami jól az új éve

Kulcsár Edina 2021-es éve nem alakult valami jól, a modell-üzletasszony egy hosszú posztban fogalmazta meg, hogy nincs jól, és nagyon bízik benne, hogy ez az év más lesz, egyelőre azonban nagyon úgy fest a dolog, hogy nem történt érdemi változás, sőt! Edina az Instagramon osztott meg egy nagyon komoly képet magáról, ahol azt írta, nincs oka a mosolygásra, és valószínűleg egy egész év is lesz, amíg kiheveri a tavalyi megpróbáltatásokat. Mondjuk azt csodáljuk benne, hogy mindezek ellenére befigyel egy kis pozitív mantra is nála:  

Itt az ideje megtanulni ismét mosolyogva venni az akadályokat, és szeretettel várni a változások hozta reménnyel teli jövőt. 

Edina a napokban Storyzott arról, hogy a biztonság kedvéért egy COVID-tesztet is kellett csináltatnia (ami szerencsére negatív lett), úgyhogy bőven el tudjuk képzelni, mennyire nehezen indulhatott neki az új év. 

Pörgesd át az elmúlt 24 óra sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek