Selena Gomez bebizonyította, hogy nincs nála menőbb főnök

E.L.K.É.P.E.S.Z.T.Ő!!! Egyszerűen így tudnánk leírni, amit Selena Gomez véghezvitt.

Selena Gomez bebizonyította, hogy nincs nála menőbb főnök

Selena Gomezről eddig is tudtuk, hogy az egyik legcukibb celebritás, de nem gondoltuk, hogy ezt még tudja fokozni! Ha megvan, az énekesnő 2020 szeptemberében indította el Rare Beauty néven a saját, állatkísérlet-mentes, natúr sminkmárkáját, de sokan már az elején a bukását jósolták. Sel azonban kemény munkával és egy hihetetlen csapattal a háta mögött egyértelműen bebizonyította a kétkedőknek, hogy nincs igazuk és 2021 egyik legszuperebb vállalkozását hozta össze: a Rare Beauty szárnyal, az emberek imádják! 

Selena úgy érzete, hogy ez a csapata nélkül nem sikerült volna, ezért a The New York Times vasárnapi számában egy egész oldalas hirdetési felületet vett meg, hogy nyílt levélben köszönje meg az alkalmazottai munkáját és elárulja, hogy az a célja, a következő 10 évben 100 millió dollárt gyűjtsön a mentális egészségre, plusz felsorolta a munkatársai jótékonysági hozzájárulásait az elmúlt évből. 

Már az, hogy egyáltalán vette a fáradtságot, hogy mindezt egy nyílt levélben tegye, szerintünk hihetetlenül figyelmes, de az, hogy ehhez a világ egyik legnagyobb számban fogyó napilapját választotta hozzá az Instagram helyett, még menőbb, mert látszik rajta a törődés.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés

 

via

Ezeket csekkoltad már?

Még több

Sztárhírek