Elszabadultak az indulatok Szabó Zsófi meztelen fotója miatt

Pedig tényleg nincs benne semmi megbotránkoztató, mégis beindult a kommentháború!

Elszabadultak az indulatok Szabó Zsófi meztelen fotója miatt

Szabó Zsófi ezúttal nem a kapcsolata, hanem legújabb fotója miatt került a kommentelők kereszttüzébe, ugyanis a képen, amit az Instagramján megosztott (ÉS AMIT ITT NÉZHETSZ MEG), láthatóan nem visel semmit. A műsorvezetőnek csak a meztelen háta látszik, ennél még egy fürdőruhás fotó is tud kihívóbb lenni, de a kommentszekcióban mégis elszabadultak az indulatok, amikor valaki azt írta, hogy nem kellene így mutogatnia magát, hiszen mégiscsak anya. 

„Kisfiad? Apukád? Anyuka a képen … így kell mutogatni magát egy anyának!!!” – dobta be a kommentelő a költői kérdést, amire azonnal jöttek a válaszok: 

  • „Igen, jajj, szomorú, hogy ítélkezel.” 
  • „Mi, ami olyan kihívó? Hogy látszik a háta? Kegyed tán csadorban jár?” 
  • „De miben zavar ez a kép? Nem látszik semmi, az emberek fürdőruhában is raknak ki fotót, ez meg egy sima fotó…”

Ahogy olvashatod, a legtöbb hozzászóló próbálta megvédeni Zsófit, olyan is volt, aki írta, hogy nem követi a műsorvezetőt, úgyhogy egyáltalán nem elfogult vele szemben, épp ezért elképesztette a fröcsögés, és ő a helyében már kikapcsolta volna a kommentelési lehetőséget. 

Tarts 5 perc szünetet a melóban:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek