Lenyűgöző dolog derült ki György hercegről

Kiderült, hogy György hercegnek van egy szuper adottsága, ami nagyon jól fog jönni neki most az iskolában.

Lenyűgöző dolog derült ki György hercegről

György herceg még csak 8 éves, de máris menőbb – és okosabb – sok amerikainál. Hogy miért? Mert míg a legtöbben, akiknek angol az anyanyelvük, nem foglalkoznak azzal, hogy ennél több nyelven beszéljenek, addig az angol királyi család egyik legcukibb tagja már most elkezdett elsajátítani egy második nyelvet.

György tavaly szeptemberben kezdett az új iskolájában, a Thomas’s Battersea-ben, ahol ugyanis követelmény, hogy a tanulók megismerjék más országok kultúráját, amihez természetesen az általuk beszélt nyelv is hozzátartozik. Az iskola honlapja szerint a gyerekek választhatnak a francia és a spanyol között, a herceg pedig nagy valószínűséggel ez utóbbiba ugrott fejest.

Ezt onnan gyanítjuk, hogy már öt évvel ezelőtt, 2017-ben kezdett el ismerkedni a spanyollal: akkor Katalin hercegné tanítgatta a gyerkőcöket (a spanyol dadus, Maria Teresa Turrion Borrallo segítségével). Ekkor derült ki, hogy Györgynek fantasztikus nyelvérzéke van, hiszen még csak 3 éves volt, de már lazán el tudott számolni 10-ig egy idegen nyelven!

Forrás: Hello Magazine

Pörgesd át a legújabb híreket:

Még több

Sztárhírek