Shane Tusup már Szabó Zsófi kisfiát is elvarázsolta

Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata most már tényleg nagyon komolyra fordult, hiszen Shane láthatóan összebarátkozott a szerelme kisfiával is.

Shane Tusup már Szabó Zsófi kisfiát is elvarázsolta

Amíg a fél magyar internet azzal volt elfoglalva, hogy Szabó Zsófi meztelen hátát mutató posztja alatt kommentháborúzzanak, addig lemaradtak a sztár Instagram sztorijába kirakott szívet melengető videóról. Oké, valójában egy boomerangról van szó (vagyis egy folyamatosan ismétlődő, hang nélküli felvételről), de így is imádjuk, ugyanis Zsófi kisfia és szerelme, Shane Tusup látszik rajta.

A két srác elmélyült munkában van egy kisasztalnál: Shane éppen rajzol és színez, míg a kis Mendel (feltehetőleg) további muníciót szállít egy pókemberes hátizsákban. Az idilli felvételt, amit Zsófi Shane bejelölésével és egy egyszerű fehér szívvel feliratozott, IDE kattintva nézheted meg.

Valójában egyébként nem is meglepő, hogy Shane ennyire jól kijön Mendellel, hiszen az edző korábban már egy Insta posztban is bevallotta, hogy nagyon szereti a gyerekeket, és készen áll az apaságra. „Egy barátom szerint ezen a képen olyan a mosolyom, mint egy kisgyereknek. Fura, hogy mennyire összhangban vannak a világ dolgai, mert éppen a mellettem játszó gyerkőcökön merengtem el egy kicsit, és pont arra gondoltam, hogy mennyire csodálatos dolog lehet szülőnek lenni”  – írta akkor.

A magyar sztárokkal is képben szeretnél lenni? Akkor olvass tovább:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek