Sztárok, akik elképesztően fiatalon alapítottak családot

Bár a statisztika azt mutatja, hogy a sztárvilágban eléggé kitolódott a családalapítás korhatára, azért akadnak olyanok, akik alaposan rácáfoltak a számokra és még jóval a harmadik X előtt gyermeket vállaltak.

Sztárok, akik elképesztően fiatalon alapítottak családot

Ugyan Tom Holland leghíresebb szerepével, azaz Peter Parkerrel ellentétben már rég maga mögött hagyta a gimit, azért továbbra is szemtelenül fiatal. A sztár 2021-ben még mindig csak huszonöt gyertyát fújhatott el a tortáján, ezért sokakat meglepett, amikor az év végén kijelentette: készen áll arra, hogy visszavonuljon és szülővé váljon. „Az elmúlt hat évemet azzal töltöttem, hogy a karrieremre fókuszáltam. Szeretnék egy kis szünetet tartani és családot alapítani. Ki akarom találni, mit csinálnék a filmvilágon túl” – jelentette ki Tom.

Tom Holland és Zendaya

Tom Holland és Zendaya (Fotó: Emma McIntyre/Getty Images)

„Imádom a gyerekeket. Alig várom, hogy apa lehessek… Ha esküvőn vagy buliban vagyok, mindig a gyerekek asztalánál lógok. Az édesapám fantasztikus példakép volt számomra. Azt hiszem, ezt tőle örököltem” – mesélte a People magazinnak. Szóval ki tudja? Lehet, hogy hamarosan tényleg rákapcsol a babaprojektre… (Mondjuk arra kíváncsiak lennénk, mit szól ehhez barátnője, Zendaya.) Egy biztos: többen is akadnak a sztárvilágban, akik nagyon fiatalon váltottak a szülőszerepre. Mutatjuk, kik ők!

Sofía Vergara

Sofia Vergara és Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara

Sofia Vergara és Manolo Gonzalez-Ripoll Vergara (Fotó: Kevin Mazur/Getty Images)

A Modern család sztárja még tiniként ugrott fejest családalapításba: 18 évesen igent mondott a középiskolai szerelmének (ma már ex férjének), Joe Gonzaleznek, az első évfordulójukat pedig már hármasban, a kisfiúkkal, Manolóval ünnepelhették. A színésznő ekkor még csak 19 éves volt.

Kylie Jenner

Travis Scott, Stormi és Kylie Jenner

Travis Scott, Stormi és Kylie Jenner (Fotó: Rich Fury/Getty Images)

Az egyik legmegdöbbentőbb családalapítás a celebvilágban egyértelműen Kylie Jennerré, mivel az akkor 20 éves valóságshow-sztárnak valahogy (mi sem értjük, hogyan) sikerült végig eltitkolnia a terhességét. Amikor megtudtuk, hogy babája lesz, már érkezett is Travis Scottal közös kislánya, Stormi. Kylie jelenleg 24 – és épp a második gyermekét várja.

Britney Spears

Britney Spears, Sean és Jayden James Federline

Britney Spears, Sean és Jayden James Federline (Fotó: Gregg DeGuire/Getty Images)

A pop hercegnője mindössze 17 volt, amikor kijelentette, énekesi karrier ide vagy oda, ő bizony négy éven belül szeretne megállapodni. A kívánsága valóra is vált, ugyanis 23 évesen életet adhatott első kisfiának, Sean Prestonnak. Sőt, mire betöltötte a huszonötöt, a második gyermeke, Jayden is megszületett.

Reese Witherspoon

Ava Elizabeth Phillippe, Reese Witherspoon és Deacon Reese Phillippe

Ava Elizabeth Phillippe, Reese Witherspoon és Deacon Reese Phillippe (Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images)

Elég gyorsan komolyra fordult Reese Witherspoon és (későbbi exe) Ryan Phillippe kapcsolata, hiszen alig két évnyi randizás után ki is mondták egymásnak az igent. Ugyanebben az évben (azaz 1999-ben) megszületett a lányuk, Ava. A Doktor Szöszi sztárja tehát csupán 22 volt, amikor családot alapított, 27 éves korára pedig kétszeres anyuka lett: ekkor érkezett meg a fiuk, Deacon.

Még mindig van mit mesélnünk a sztárokról…

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek