The Weeknd bevallotta, hogy kavartak Angelina Jolie-val

A tavaly újra és újra felreppenő pletykák után most megjelent The Weeknd új albuma, amiben úgy néz ki, megerősítette, hogy volt (van?) némi közük egymáshoz Angelina Jolie-val.

The Weeknd bevallotta, hogy kavartak Angelina Jolie-val

Ha még megvan, tavaly júniusban kezdtek először pletykálni arról, hogy Angelina Jolie új szerelme nem más, mint The Weeknd. A spekulációnak egyetlen közös Los Angeles-i vacsora volt az alapja – mert igen, ha Hollywoodban nyilvános helyen kajálsz, akkor az már randinak számít. Aztán két héttel később megint kiszúrták őket egy koncerten, majd végül szeptemberben visszamentek ugyanabba az étterembe, ahol (feltehetőleg) az első randijuk volt.

Azonban azóta sehol nem látták őket együtt felbukkanni, és egyik sztár sem nyilatkozott a köztük kialakuló (potenciális) kapcsolatról – egészen mostanáig. Megjelent ugyanis The Weeknd új albuma, a Dawn FM, és a fanok meg vannak győződve arról, hogy néhány szám szövege egyértelműen Angelináról szól. 

Itt van például a Here We Go…Again című dal, amiben ezt énekli: „And my new girl, she a movie star”. Nem nehéz lefordítani, hogy Az új csajom egy mozisztár – és tudod, ki kétségbevonhatatlanul mozisztár? Angelina.

De a többi számában is észrevették a rajongók a különböző utalásokat a színésznőre: többek között szó van a a köztük lévő 15 év korkülönbségről, Angelina és Brad Pitt válásáról, illetve arról is, hogy azóta Angelina hivatalosan senkivel nem jött össze. Azt azonban már nem tudták megfejteni a fanok, hogy egy laza románc volt-e a két sztár között, vagy esetleg azóta is egy párt alkotnak, mindenesetre valami biztosan volt (vagy még mindig van?) köztük…

Forrás: Buzzfeed

Friss, ropogós hírekkel készültünk neked:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek