Tolvai Reni felismerhetetlen az új fotóján

Tolvai Reni egy picit másként sminkelte magát, vadiúj frizurát villantott, és máris olyan, mintha nem is ő szerepelne a legújabb fotóján.

Tolvai Reni felismerhetetlen az új fotóján

Ha van, aki mindig tudja, hogy sminkelje magát a tökéletesen dögös eredményért, az Tolvai Reni. Az énekesnő nagyon szeret szexizni az Instagramján és bár simán vállalja, hogy a filterekhez is gyakran nyúl, azért inkább a sminkjével szereti kiemelni az arca vonásait. Most azonban elengedte a tőle megszokott erős make-up vonalat, és minimál stílusra váltott – legalábbis a legújabb képe erejéig.

A fotón elsősorban az új hajszínét mutatta meg és a frufruját, ami a tőle szokatlan sminkkel kombinálva azt eredményezi, hogy szinte fel sem ismerjük Renit. És bár valóban szokatlan az énekesnő külseje, a rajongók imádják: egy rakás bókkal árasztották el a komment szekciót már most.

„Kevés smink, új hajszin 👏nagyon jól áll 👏” – írta egyikük. Reni pedig a válaszában elspoilerezte a változás okát: képzeld, valójában a vadiúj frizura csak egy egyszerű paróka. Mi azonban egyetértünk a fanokkal, akik odáig vannak Reni új hajáért, és szerintünk simán megcsinálhatná. Szuperül állna neki.

Jövünk a friss hírekkel:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek