Az And Just Like That rajongói mind ugyanazt kérdezik a sorozattal kapcsolatban

Hol van Aidan Shaw, és az őt alakító John Corbett, aki tavaly tavasszal konkrétan azt nyilatkozta, hogy az And Just Liket That több részében is szerepelni fog?

Az And Just Like That rajongói mind ugyanazt kérdezik a sorozattal kapcsolatban

Tudjuk, hogy valami egészen elképesztő belegondolni, de már csak négy (4!!!) rész maradt a Szex és New York folytatásaként készült And Just Like Thatből, ami olyan nem várt fordulattal alapozta meg a széria alaphangulatát, amire soha nem számítottunk volna. Mr. Big meghalt, a sorozat felnőtt, és végre nem csak ahhoz volt elég bátor, hogy nyíltan beszéljen a szexről és a kapcsolatokról, de végre szembenézett a gyásszal, a veszteséggel, és ezek a feldolgozásával is.

Sokakban felmerült viszont a kérdés, hol bujkál mindeközben Aidan Shaw, aki évadokon keresztül volt Mr. Big méltó riválisa. És igen, tudjuk, hogy a második – egyébként borzalmas mozifilmben – úgy vettünk tőle narratív búcsút, mint egy boldog, többgyerekes családpapától és férjtől, viszont egyre több rajongó bízik benne, hogy Aidan lesz az, aki betölti az űrt Mr. Big után.

 

Elég árulkodó azonban a tény, hogy az Aidant alakító John Corbett nem volt ott a premieren, ahogy lesifotók sem készültek róla a forgatáson, arról nem is beszélve, hogy az eddigi jelek szerint a sorozat nem egy habkönnyű évadzáró irányába tereli a sztorit. Viszont az is igaz, hogy tavaly áprilisban a színész hatalmas lelkesedéssel áradozott a Page Six-nek:

„Én is benne leszek a showban, egész sok részben szerepelek majd. Szeretem ezeket az embereket, nagyon kedvesek voltam velem.”

Te örülnél, ha Aidan visszatérne az And Just Like Thatben?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Kávé mellé ropogós sztárhírek:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek