Majdnem ő kapta Ben Barnes helyett a Narnia főszerepét – viszont nem találták elég vonzónak

Imádjuk Ben Barnes-t, az viszont elkeserítő, kit nem találták elég helyesnek ahhoz, hogy Caspian hercegét alakítsa a Narniában.

Majdnem ő kapta Ben Barnes helyett a Narnia főszerepét – viszont nem találták elég vonzónak

Vannak színészek, akik egyszerűen nem elég jók Hollywoodnak. Helyesbítünk: nem elég szépek Hollywoodnak. De mivel zseniális tehetségek, előbb vagy utóbb utat törnek maguknak. Igaz, Meryl Streep és Jennifer Lawrence? Mint kiderült, a csodálatos Andrew Garfield is sokáig ebbe a csoportba tartozott, holott szerintünk megdöbbentően távol áll a nem elég vonzó srác narratívától. És mégis: 17 évvel ezelőtt pont azért esett el egy áttörést ígérő szerep elől, mert nem találták helyesnek.

Andrew Garfield

Az arc, amit 17 éve nem találták elégnek ahhoz, hogy herceget játsszon (Fotó: Getty Images / Amanda Edwards)

Garfield az Entertainment Tonight-nak mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt ő is esélyes volt Caspian herceg szerepére a Narnia-mozikban, amit végül Ben Barnes kapott. Amikor kifakadt az ügynöke előtt, mégis mi történhetett, a nő egyszerűen annyit mondott, hogy:

„Azért, mert nem tartanak elég jóképűnek, Andrew.„

A színész egyébként nem neheztel Barnes-ra, inkább ő is osztja a véleményt, miszerint

„Ben Barnes nagyon jóképű és tehetséges srác. Utólag visszagondolva nem vagyok elégedetlen a döntéssel, szerintem nagyon jó munkát végzett.”

Ben Barnes a Nanir Caspian-hercegeként

Fotó: RTL Sajtóklub

Arról nem is beszélve, hogy a Narnia Krónikái: Caspian herceg várakozáson alul teljesített, és mindössze 420 milliót hozott a Disneynek, ami így levette a kezét a franchise-ról, a folytatást vállaló 20. Century Fox pedig egy mozifilm és 416 milliós bevétel után kihátrált a projektből. Szerencsére mára mindkét srác ott tart, ahogy megérdemli: a legjobbak között. 

Na és ezeket olvastad már?

 

 

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek