Horváth Grétát több nővel is megcsalhatta a férje az elmúlt években

Horváth Gréta először nyilatkozott szakításáról, és arról, hogyan élte meg az elmúlt napokat.

Horváth Grétát több nővel is megcsalhatta a férje az elmúlt években

Néhány hete még ezerrel dolgoztak otthonuk átalatíásán, hogy helyet csináljanak közös gyermeküknek, akit már tervezgettek egy ideje másfél hete azonban a semmiből robbant a hír: szakít az Ázsia Expressz 2 győztes párja, Horváth Gréta és Meggyes Dávid. Egészen pontosan a férfi volt az, aki továbblépett, méghozzá egy nő miatt. A Blikk úgy tudja, a Dancing with the Stars  táncosnőjével, Stana Alxandrával jött össze. 

„Sajnos, a férjem annyira nem volt velem korrekt, hogy elém álljon és az igazat a szemembe mondja. Azt, hogy megcsalt és azt, hogy kivel. Amikor elköltözött, könyörögtem, hogy mondja meg az igazságot, és úgy hagyjon itt minket. Akkor egy teljesen más lány nevét mondta nekem. Teljesen más tudatban akart engem és a gyereket itt hagyni”

– válaszolta a lap megkeresésére Gréta, aki nemrég felvette vezetéknevét is, ezzel is kifejezve, milyen fontos számára ez a kapcsolat. Abból pedig, hogy férje valószínűleg többször is félrelépett az évek során, semmit nem vett észre:

„A legijesztőbb az egészben, hogy több lány is jelentkezett a napokban, akikkel a 4,5 éves kapcsolatuk alatt dolga akadt… Teljesen meg vagyok törve, még soha nem éreztem magam ilyen csalódottnak.”

Ne maradj le a nap legizgalmasabb sztárhíreiről:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek