Egyszerűen gyomorforgató, ahogy kiosztotta Rubint Rellát egy követője

Rubint Rella épp második diplomáján dolgozik, az viszont nem tetszik mindenkinek, hogy ennyit mesél az ezzel járó kőkemény munkáról.

Egyszerűen gyomorforgató, ahogy kiosztotta Rubint Rellát egy követője

Alig van túl élete első államvizsgáján Rubint Rella, máris újabb megmérettetés előtt áll, ráadásul a vizsgaidőszak kellős közepénél tartunk. Rella Instagram Story-n keresztül mesélt az épp előtte álló akadályról: „Klinikai ismeretek. Annyi latin szó van benne, hogy mire mindenre rákeresek, lemegy a nap” – fogalmazott, mire olyan kéretlen üzenetet kapott, amire valószínűleg még ő sem számított – szúrta ki a Bors.

„Normális szakot kellett volna választanod, amiben van jövő és értelem. Vagy… ha ezt akartad, ne sajnáltasd magad minden egyes héten, hogy neked mennyi és milyen sz@r vizsgáid vannak. Ha jól tudom, te választottad ezt magadnak, a szakot is és ezt a 2. diplomát is. Akkor most miért sír a szád?”

– írta a troll, majd hozzátette, szerinte Rella is pont úgy működik, mint a többi influenszer:

„Mindegy, csak normálisan dolgozni ne kelljen”

– és hogy ennél is sértőbb legyen az egész, üzenete végén módszeresen elküldte hajat mosni Rellát, akinek most nyilvánvalóan ez az utolsó szempont. 

Rella persze nem tört össze, nyilvános válaszában szögezte le, hogy ez az első olyan tárgy, ami távolabb áll tőle, pont ezért találja nehezebbnek az eddigiekhez hasonlóan, majd visszakérdezett:

„Normálisan dolgozni mit jelent? Most normáltalanul dolgozom?„

Kávé mellé sztárhírek:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek