Nagyon durva dolog derült ki Vilmos herceg és Harry herceg kapcsolatáról

Emlékszel még a Diana hercegnő emlékére állított szobor átadására? Konkrétan katalin hercegnének köszönhető, hogy a két testvér akkor közösen jelent meg a nyilvánosság előtt.

Nagyon durva dolog derült ki Vilmos herceg és Harry herceg kapcsolatáról

Jó ideje feszült a kapcsolat a két testvér, Vilmos herceg és Harry herceg között, ami csak még jobban elmérgesedett, amikor Harry és Meghan Markle minden előzetes egyeztetés előtt közleményt adott ki, miszerint nem kívánják tovább hivatalosan képviselni a királyi családot, és Amerikában folytatják az életüket. Mindezt tovább tetézte a botrányos Oprah-interjú és a királyi családot érő rasszista vádak, így nem csoda, ha Harry herceg viszonylag ritkán látogat vissza családjához.

Tavaly egészen pontosan Fülöp herceg temetése és az édesanyja, Diana hercegnő emlékére emelt szobor átadása miatt utazott Angliába. Utóbbival kapcsolatban egyébként a napokban derült ki egy, a The Sunday Times-nak nyilatkozó forrásnak köszönhetően, hogy Vilmos herceg állítólag nem akart öccsével közösen részt venni a szobor átadásán, és Katalin hercegné volt az, aki meggyőzte őt a dologról. A hercegné a forrás szerint igazi villámhárítóként működött a két testvér között a színfalak mögött, ahogy az elmúlt egy évben is hihetetlen támasza volt Vilmosnak.

És bár a két testvér állítólag alig beszélt az eseményen, közösen adtak ki nyilatkozatot a szoborról.

„Minden egyes nap azt kívánjuk, bárcsak velünk lenne, és bízunk benne, hogy ez a szobor mindig szimbolizálja majd az örökségét.”

Le ne maradj a legfrissebb sztárhírekről:

Még több

Sztárhírek