Most már biztos, András hercegnek bíróság elé kell állnia

A szexuális zaklatással vádolt herceg kérelmét elutasították, úgyhogy szembe kell néznie a bírósági tárgyalással.

Most már biztos, András hercegnek bíróság elé kell állnia

Ha picit is nyomon követed a királyi család életét, akkor biztosan megvan, hogy András herceget szexuális zaklatással vádolta meg tavaly Virginia Giuffre, mert állítása szerint 1999 és 2002 között fiatalkorúként háromszor is szexre kényszerítették a herceggel. Egészen eddig nem volt egyértelmű, hogy a bíróság vajon hogyan rendezi az ügyet, András ügyvédjei pedig mindent megtettek azért, hogy ne kelljen végig csinálnia a büntetőjogi eljárást. Csakhogy a bíró most elutasította a kérelmüket, mondván, hogy semmi kétértelmű nincs az ellene felhozott vádakban.  

Ez azt jelenti, hogy a herceg nem ússza meg a felelősségre vonást, ahogyan sokan jósolták, várhatóan szeptember és december között kell elszámolnia a tetteivel, vagy azok hiányával, hiszen ő még mindig azt állítja, hogy nem bűnös. A hercegtől a királyi család több tagja teljesen elhatárolódott, Erzsébet királynő nem hajlandó fizetni a perköltségeit, sőt, az is kilátásba került, hogy a botrány miatt több katonai címétől is megfosztják őt. 

via

Színtiszta dráma a királyi család élete:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek