Vicces részletet szúrtak ki a rajongók ByeAlex fotóján

Nagyon nem kellett mondjuk megerőltetniük magukat, mert a dolog egészen szembeötlő!

Vicces részletet szúrtak ki a rajongók ByeAlex fotóján

Mivel tölti a szerda estéket egy menő zenész? Nem fellépéssel, még csak nem is romantikus vacsorakészítéssel a barátnőjének, na jó, segítünk picit: videójátékozással! ByeAlex tegnap este a kanapéról jelentkezett be az Instára, és láthatóan óriási PS-csatát vívott azon a szófán, amit egyébként saját bevallása szerint utál (a függönnyel együtt), de ami a rajongók szerint tökéletes harmóniában van a hajával. 

Alex nem olyan régen váltott a szőke herceg 21. századi kiadására, és bár a trollok alaposan megtorpedózták a kinézetét, igazából nem különösebben vette szívére a kritikát. Olyannyira nem, hogy teljes hévvel a játékra koncentrált, miközben a fanok arra kérték, hogy a függönycserét SOS ejtse meg, lehetőleg a barátnőjével (még mielőtt a stíluskommandó lefoglalja). 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

🥀₳₱Ʉ🥀 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés

Fusd át, miről maradtál ma le:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek