Gelencsér Timit kifosztották, az esetről videó is készült

Szó szerint kifosztották a zsebeit, de ha megnézed a videót, rájössz majd, hogy ez azért jelen esetben megbocsátható az elkövetőnek.

Gelencsér Timit kifosztották, az esetről videó is készült

Gelencsér Timi éppen Gibraltáron pihen (mázlista!), ahonnan már röviden be is jelentkezett, pedig, mint írta, nem tervezte, hogy az útról bármit megoszt, de olyan társasága akadt, hogy muszáj volt becsekkolnia. Timit teljesen levette a lábáról a helyi majom-csapat, akik mindent megtettek azért, hogy kicsikarjanak némi jutalomfalatot a turistákból, és amikor azt mondjuk, mindent, akkor értsd úgy, hogy az egyik konkrétan belenyúlt a modell zsebébe, hogy az utolsó falatkát is kivegye onnan. 

A kis zsebesről videó is készült, láthatóan nem nagyon zavartatta magát, kicsit úgy volt vele, hogy ami jár, az jár, és ha már adott a lehetőség, akkor ő bizony élni fog vele. Sőt, egy másik ezen felbátorodva a táskájába is benyúlt volna, ha Timi nem kap oda. A videót a galéria harmadik oldalán tudod megnézni, de előtte azért csekkold az előzőt is, mert az sem egy mindennapi jelenet. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés

Hírek kávé mellé:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek