Tizenévesként ismertük meg őket, ma már büszke szülők a Harry Potter sztárjai

Ahogyan Daniel Radcliffe, azaz maga Harry Potter mondta egyszer, elképesztően FURA, hogy „máris” elérkeztek abba a korba, amikor az emberek gyermeket vállalnak…

Tizenévesként ismertük meg őket, ma már büszke szülők a Harry Potter sztárjai

Több mint 20 év telt el azóta, hogy bemutatták a Harry Potter és a bölcsek kövét, szóval a gyerekszínészek tényleg a szemünk láttára (és velünk együtt) nőttek fel. (Zárójelesen muszáj megjegyeznünk, ha még nem láttad a Harry Potter: Visszatérés a Roxfortba címet viselő különkiadást az HBO GO műsorán, akkor ASAP pótold! A reunion még a bakik ellenére is szívmelengetően megható.) Sőt, a filmsorozat sztárjainak többsége mára szülőszerepre váltott: olyan is akad közöttük, akinek már több gyermeke is van. Úgyhogy még pár év és olvashatják is J. K. Rowling világhírű regényeit a kicsiknek, vagy maratonokat tarthatnak a mozikból. Mert arra bármennyit fel mernénk tenni, hogy ez az új generáció is Harry Potteren fog felnőni. Jöhetnek a mágikusan mugli szülők gyerkőcei?

Rupert Grint, azaz Ron Weasley

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Rupert Grint (@rupertgrint) által megosztott bejegyzés

Könnyen előfordulhat, hogy Rupert Grintnek legalább olyan nagy családja lesz, mint a Weasleyknek, hiszen a színész már bele is vágott a családalapításba. Ő és párja, Georgia Groome 2020 májusában jelentették be, hogy megszületett a kislányuk, Wednesday G. Grint. (Egy kis fun fact a végére: Rupert éppen egy babás szelfivel csekkolt be végre az Instagramra.)

Devon Murray, azaz Seamus Finnigan

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Devon Murray (@devonmurrayofficial) által megosztott bejegyzés

Alig fél évvel Rupert babájának érkezése után Devon Murray is csatlakozott az apuka-csapathoz. 2021. január másodikán szerelme, Shannon McCaffrey Quinn ugyanis világra hozta kisfiukat, Cooper Michael Murrayt.

Afshan Azad, azaz Padma Patil

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Official Afshan (@afshanazad) által megosztott bejegyzés

A Hollóhátas boszorkányt (tudod, vele ment a bálba Ron a negyedik részben) alakító színésznő a többiekhez hasonlóan az Instáján osztotta meg az gólyahírt a nyilvánossággal. Nabil Kazival közös kislánya 2021 júliusában született meg.

Jessie Cave, azaz Lavender Brown

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

JeSsIe CaVE (@jessiecave) által megosztott bejegyzés

Képzeld, a Griffendéles Lavandert (a.k.a. Ron Weasley exét) életre keltő Jessie már háromszoros anyuka! Sőt, a negyedik bébi is úton van. A színésznő Alfie Brown komikussal jött össze, akivel eddig két kisfiút (Donnie, Abraham) és egy kislányt (Margot) nevelnek együtt.

Ha már úgyis beleástad magad a témába:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek