Mindenki abortuszra biztatta Britney Spears húgát, de ő megtartotta a lányát, aki csodaszép tini lett

Jamie Lynn Spears mindössze 16 éves volt, amikor teherbe esett a szerelmétől, Casey Aldridge-től, a bejelentése pedig hatalmas port kavart a médiában. Utólag pedig az is kiderült, hogy igazából a saját családja sem támogatta abban, hogy megtartsa a babát.

Mindenki abortuszra biztatta Britney Spears húgát, de ő megtartotta a lányát, aki csodaszép tini lett

Jamie Lynn Spears egészen pontosan 2 évtizeddel ezelőtt robbant be a showbizniszbe, amikor is cameózott egyet a nővére főszereplésével készült Álmok útján című filmben. A sztár Britney Spears karakterének gyerekkori énjét alakította – de hiába a 20 éve tartó karrier, azóta sem tudott kilépni Britney árnyékából. Sőt, többé az sem titok, hogy mára teljesen megromlott a viszonyuk. Brit 2022 elején ki is követte őt Instán, és a pop hercegnője a szabadulása óta többször is kijelentette a közösségi oldalán, hogy haragszik a húgára.

De bármilyen furcsán hangzik is, mégsem ez a legnagyobb botrány Jamie Lynn (magán)életében. A színész-énekesnő még 2007 decemberében került a média kereszttüzébe, amikor az OK! Magazine által készített interjúban bejelentette, babát vár (ma már ex)barátjától, Casey Aldridge-től. A lány ekkor mindössze 16 éves volt, a srác éppen 18. A sajtóban elég sok kritika érte ebben az időszakban, mivel voltak, akik úgy gondolták, túlságosan idealizálva lett a tény, hogy szinte gyerekként esett teherbe.

 Jamie Lynn Spears és exe, Casey Aldridge

Jamie Lynn Spears és exe, Casey Aldridge (Fotó: Bruce Glikas/Getty Images)

Jamie Lynn akkoriban nem beszélt igazán arról, hogyan élte meg az anyává válást és mi előzte meg azt a bizonyos cikket, de a 2022. január 18-án debütáló „Things I Should Have Said” (azaz „Dolgok, amiket el kellett volna mondanom”) című memoárjában viszont már elég részletesen beavatta a rajongóit. „Körülöttem mindenki azt akarta, hogy ez a ’probléma’ eltűnjön” – olvasható a People-ban megosztott részletben. „A családom és a menedzsment csapatom kivett a suliból, amíg kitalálják, mi legyen. Elvették az telefonomat, mert féltek, hogy kiszivárog a hír, és ragaszkodtak ahhoz, hogy senki ne áruljon el semmit senkinek, különösen a sajtónak ne. Nem beszéltem az apámmal, a feszültség borzalmas volt. Az első napokat többnyire a szobámban töltöttem. Mindenkinek megvolt a véleménye arról, mi lenne a legjobb számomra” – emlékezett vissza.

Majd kiemelte, a legtöbben meg akarták győzni őt arról, hogy az élete ezen pontján rémes ötlet lenne, ha babája születne.

„Véget vet a karrierednek. Túl fiatal vagy” – mondták neki. Valaki azt is a fejéhez vágta, hogy örökre bánni fogja, ha megtartja a picit. Őt azonban éppen ez a megjegyzés erősítette meg abban, hogy ne szakítsa meg a terhességét. Ám ekkor megpróbálták rávenni arra, hogy adja örökbe a gyermekét. Jamie Lynn állítólag még Britney-nek sem mondhatta el, hogy várandós, mert a PR csapata aggódott amiatt, hogy „az állapota” miatt nem megbízható. Minden nehézség ellenére kitartott a döntése mellett ,és fél évvel később, 2008 májusában eljegyezték egymást szerelmével, nyáron pedig megszületett a kislányuk, Maddie Briann Aldridge.

Jamie Lynn Spears, a lánya, Maddie Briann Aldridge és a nagyi, Lynne Spears

Jamie Lynn Spears, a lánya, Maddie Briann Aldridge és a nagyi, Lynne Spears (Fotó: Jeff Kravitz/BBMA2016/Getty Images)

Jamie Lynn ezután öt évre visszavonult a színészettől és az énekléstől is – meg úgy általában a nyilvánosság elől is. Az oltárig viszont már nem jutott el: 2009-ben szakított Casey-vel. Végül Jamie Watson oldalán talált rá a happy end, akinek 2014 márciusában mondta ki az igent. Pár év múlva, 2018-ban pedig életet adott második lányának, Ivey Joannak. Jamie Lynn amúgy a nővérével ellentétben gyakran posztol a gyermekeiről Instán, bár sokszor eltakarja, vagy elhomályosítja az arcukat. De néha azért kiszúrhatod Maddie-t az oldalán (például itt), aki egyébként lassan betölti a tizennégyet.

Még többet olvasnál a sztárgyerekekről?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek