Amit Fluor Tomi bevállalt, nem sokan csinálnák utána

Spoiler: ha nem bírod a magasságot, akkor ettől biztosan beindul a tériszonyod!

Amit Fluor Tomi bevállalt, nem sokan csinálnák utána

Jó, eddig sem volt kétségünk afelől, hogy Fluor Tomi igazi fenegyerek, de azért az ütő is megállt bennünk, amikor megláttuk, honnan posztolta az egyik friss képét. Mert hát nyilvánvalóan csodás a táj, és láthatóan az időjárás is sokkal jobb, mint itthon (bárcsak ott lehetnénk Dominikán mi is…), azért a hinta, amin ül, egy picit meredek – gyakorlatilag egy domb tetején található. 

Szóval, ha nem bírod a magasságot, akkor ez biztosan nem a te szemednek való látvány, de úgy tűnik, Tominak semmi gondja nem volt vele, lazán hintázgatott a napsütésben. (A fotót ITT TUDOD megnézni.) Oké, tényleg, a látvány mindent megér, de mi azért inkább csak a biztos talajon állva gyönyörködnénk benne. 

Pörgesd át a nap híreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek