Horváth Gréta szakemberhez fordul a kisfiával

Horváth Gréta a mentális egészségüket mindennél fontosabbnak tartja, ezért kéri szakember segítségét.

Horváth Gréta szakemberhez fordul a kisfiával

Másfél héttel ezelőtt robbant a hír, hogy szakít az Ázsia Expressz 2 győztes párja, Horváth Gréta és Meggyes Dávid, mert kiderült, hogy a férfi több alkalommal is megcsalhatta a párját. A dolog szinte villámcsapásként ért mindenkit, különösen Grétát, aki bár azt írja az Instagramján, hogy mindig is nagyon erős nő volt, úgy érzi, hogy most szakember segítségét fogja kérni, elsősorban a kisfia, Filip miatt, mert ez egy mély érzelmi megrázkódtatás volt számukra. 

Csak és kizárólag a gyermekem, és a saját lelki gyógyulásomat fogom szem előtt tartani, és ezért képes vagyok felülemelkedni a múlt, és a jelen történésein. Elengedni valakit méltósággal kell, bármi is történt. Nekem ezt tanították, és ezt szeretném Filipnek is átadni!  Úgy döntöttem, hogy közösen a gyerekkel szakemberhez fordulunk, hogy ezt az őrületet enyhíteni tudjuk magunkban. Őt még nagyobb veszteség érte mint engem, és nagyon nehéz neki elmagyarázni mi is történt. 

A kommentszekcióban megjelentek Gréta támogatói, akik mind egy emberként drukkolnak azért, hogy ebből a helyzetből mielőbb szabadulni tudjanak. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés

 

Mindeközben…

Még több

Sztárhírek