Puskás-Dallos Peti nincs jól, megviselték az őt ért támadások

Most először mesélt őszintén arról, hogy sokkal inkább megviselték az elmúlt hetek, mint bárki gondolta volna.

Puskás-Dallos Peti nincs jól, megviselték az őt ért támadások

Puskás-Dallos Petinek kőkemény hetek vannak a háta mögött, ugyanis olyan kritika érte, ami alapjaiban hat ki az életére, a karrierjére, mindarra, amit az elmúlt években megélt. Bakács Tibor kijelentései szerint ugyanis ő volt a Megasztár egyetlen olyan felfedezettje, akit tévedésként tart számon és ha ez nem lenne elég, most még Puzsér Róbert is betalálta őt hasonló kritikával. Nem csoda, ha Petinek elege lett! A zenész a Facebookon írta meg, hogy bizony rengeteg feszültséget okozott ez számára, de nagyon hálás a környezetének, hogy kiállt mellette! 

„Sokat gondolkodtam a napokban-hetekben, hogy vajon mit vétettem, hogy egy idősebb generáció megmondóembereinek célpontjává váltam , de ami talán fontosabb: szeretném megköszönni azt a rengeteg kedves gesztust, amit kaptam személyesen vagy üzenetben a családomtól, a barátaimtól, a kollégáimtól és tőletek…hogy voltak akik időt szántak arra, hogy nyilvánosan kifejezzék szeretetüket irántam , úgyhogy ezúton is köszönöm a feleségemnek, Alex és Majka barátomnak, régi cimboráimnak és ismeretlen ismerőseimnek, hogy úgy érezték a betyárbecsületük azt kívánja, hogy helyettem is megszólaljanak, még ha egy online térben zajló konfliktusba is keverednek ezáltal. 

Sok kéretlen feszültséget okozott ez számomra, de még több megható visszajelzést kaptam, amiért tényleg nagyon hálás vagyok mindenkinek! 

Szeretettel és köszönettel: Puskás-Dallos Peti” 

Villantjuk az elmúlt 24 óra sztárhíreit:

Még több

Sztárhírek