Óriási hírt jelentett be Szabó Zsófi

Hosszú ideje már tényleg csak műsorvezetői szerepben látható, de ez hamarosan változni fog.

Óriási hírt jelentett be Szabó Zsófi

Szabó Zsófit színésznőként ismerte meg az ország, aztán ahogyan felnőtt a feladathoz, úgy kapott egyre komolyabb megkereséseket műsorvezetői fronton, és nem is titkolja, hogy a munkái nagy részét évek óta ez tette ki. Viszont Zsófinak most annyira megtetszett egy szerep, hogy úgy gondolta, megint kipróbálja magát egy napi sorozat forgatásán. Az RTL Klub új, Hotel Margaret című szériájában egy, elmondása szerint nem mindennapi szereplőt fog alakítani, írja a Blikk: 

Egy igen összetett szereplőt játszom majd, és be kell vallanom, imádtam a forgatás minden percét, ez tényleg nagyon izgalmas feladat volt. Annak pedig külön örülök, hogy a kutyám is benne lesz a sorozatban. 

Ha azt gondolod, hogy ez könnyű volt számára, akkor tévedsz: Zsófi a forgatás kedvéért hagyta először egyedül éjszakára a kisfiát, és az Instagramon mesélte el, hogy ez milyen fájó volt neki.

Elaltattam a kisfiam és 23:00-kor beültem a kocsiba. Persze, hogy sírtam. Az első éjszaka várt rám, amit nélküle töltöttem. Másnap 5:00-kor már a sminkben ültem és elkezdődött egy új utazás, 7 év után ismét valaki más bőrébe bújtam. 

Persze az édesanyja és Mendel nem sokkal később már utaztak is utána, de hát az anyai szívnek nem lehet parancsolni.

Nem engedjük, hogy bármiről is lemaradj:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek