Károly herceg még sosem volt ennyire udvariatlan

Egyszerűen fogta magát, és úgy tett, mintha meg sem hallotta volna az újságíró kérdését.

Károly herceg még sosem volt ennyire udvariatlan

A szexuális zaklatással vádolt András herceg miatt áll a bál a királyi családban, ugyanis állítólag Károly herceg és Vilmos voltak azok, akik meggyőzték a királynőt arról, hogy vegye vissza András címeit, sőt, Károlynak abban is nagy szerep jutott, hogy a királynő a továbbiakban nem fizeti a fia perköltségeit. Épp ezért, teljesen érthető módon Károly nem nagyon szeretett volna beszélni a dologról, szóval amikor a SkyNews újságírója arra kérte, hogy kommentálja az öccse helyzetét, egyszerűen átnézett rajta és folytatta a Haddo Country Parkban tett látogatását, bár láthatóan azért eléggé kijött a sodrából, bármennyire is szeretett volna pókerarcot vágni. Az esetről felvétel is készült:

A dolog azért furcsa, mert a protokoll szerint a család tagjai nem lehetnek soha udvariatlanok, és tényleg mondhatta volna, hogy nem kívánja kommentálni az ügyet, ami a legegyszerűbb válasz, főleg azok után, hogy Erzsébet királynő hivatalosan is kijelentette, hogy magánemberként kezelik tovább András ügyét. De persze az is érthető, hogy érzékenyen érinti a téma, mégiscsak a testvéréről van szó! 

Azért jó dolgok is történnek a királyi családban a botrány ellenére:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek