6 alkalom, amikor a királyi család tagjai nyilvánosan sírták el magukat

Volt, aki boldogságában nem tudott magán uralkodni, de fájdalmukban és meghatottságukban is hullajtottak már könnyeket a royalok a nyilvánosság előtt.

6 alkalom, amikor a királyi család tagjai nyilvánosan sírták el magukat

Az angol királyi család tagjainak egy csomó szigorú szabályt be kell tartaniuk a nyilvános megjelenéseik során. Nem mindegy például, hogy milyen ruhát viselnek, vagy hogy mit esznek, illetve isznak az emberek előtt –  és természetesen az is nagyon fontos, hogy a viselkedésük mindig visszafogott, a királyi családhoz méltó legyen. De mivel ők is csak emberek, ezt a visszafogottságot nem mindig sikerül tökéletesen megvalósítaniuk… Többször előfordult már az évek során a család több tagjával is, hogy egy megható, esetleg szomorú pillanatban egyszerűen elsírták magukat a nyilvánosság előtt. 

Az anyakirályné 

Erzsébet királynő édesanyján 1995-ben a győzelem napi megemlékezésen lettek úrrá az érzelmei. Ezen a napon a második világháború befejezését ünnepeljük Európában, az anyakirályné néhai férje, VI. György király pedig pont a háború alatt volt uralkodó. Érthető tehát, hogy ez a nap előhozta a királynéból az érzelmeit. 

Királyi család sírás

Fotó: Getty Images/PA Images

Sarolta hercegnő 

A királynő születésnapját ünneplő 2018-as Trooping the Color ceremónián Sarolta hercegnőnél tört el a mécses, miután véletlenül megcsúszott és beverte a fejét az erkélykorlátba. A kislány pityergett egy kicsit, de az anyukája, Katalin rögtön ott termett és megpróbálta jobb kedvre deríteni. 

Királyi család sírás

Fotó: Getty Images/Samir Hussein

Károly herceg 

Károly herceg sem tudott megálljt parancsolni a könnyeinek, amikor 2020-ban, a feleségével, Kamillával részt vettek egy második világháborús megemlékezésen. 

Királyi család sírás

Fotó: Getty Images/
Anthony Devlin

Meghan Markle

2018-ban Meghannak a nevetés miatt csordult ki a könnye a tongai látogatásuk során. A hercegi pár tiszteletére iskolás gyerekek adtak elő egy vicces dalt, ami láthatóan jókedvre derítette a hercegnét. 

Királyi család sírás

Fotó: Getty Images/Karwai Tang

Erzsébet királynő 

2002-ben a királynőt is lencsevégre kapták könnyes arccal, mikor is egy, a Westminsteri apátságban tartott megemlékezésen vett részt. 

Királyi család sírás

Fotó: Getty Images/Mark Cuthbert

Harry herceg

Harry a könnyeivel küszködve mondta el beszédét 2019-ben a WellChild Awards nevű eseményen, amit kifejezetten a beteg gyerekek megsegítésére szoktak megtartani. A herceg érzelmes beszédéről felvétel is készült. 

Mert ők is csak emberek:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek