Lili Reinhart őszintén beszélt egyre súlyosabb testképzavaráról

A Riverdale sztárja eddig sem érezte jól magát a bőrében, de ahogyan írja, a betegsége az elmúlt hetekben ez nagyon súlyos formát öltött.

Lili Reinhart őszintén beszélt egyre súlyosabb testképzavaráról

Ha van valaki, aki a mentális egészséget mindennél fontosabbnak tartja Hollywoodban, az Lili Reinhart, aki sosem titkolta, hogy már tinédzserkora óta depresszióval küzd, így az élte igazi hullámvasút, hiszen vannak jobb és vannak nagyon rossz időszakai. A színésznő most is épp egy ilyenen megy át, az Instagramon osztotta meg a követőivel, hogy a testképzavara elég súlyos mértéket öltött mostanában, és ez borzasztóan megviseli. 

Az elmúlt néhány hónapban a testemmel/súlyommal kapcsolatos rögeszmés gondolataimmal küszködtem, és az elmúlt héten ez elég súlyossá vált. Szóval, szeretnék egy pillanatig sebezhető lenni, és megosztani ezt abban a reményben, hogy közületek, akik szintén küszködnek, nem érzik magukat olyan egyedül. 

Itt vagyok veled. Kihívást jelent kritika helyett szeretettel tekinteni a testedre. Ez egy gyakorlat, amit még én is tanulok. Nem gondoltam volna, hogy egy olyan iparág, ami annyira megszállottja a nők testének és súlyának, megzavarhatja a saját testem elfogadását és pozitivitását… de megtörtént. Bárcsak ne olyan időkben nőttem volna fel, amikor a média csak egyféle nőt imádott. 

Lili ezután azzal folytatta, hogy az önelfogadás útján még bőven van hová fejlődnie, mert egyelőre úgy érzi, hogy a teste elárulta őt azzal, hogy változásnak indult, de mindent megtesz azért, hogy a gyógyulás útjára lépjen. 

„Tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel a mérgező gondolkodásmóddal a testemről. Szívszorító, hogy ezt az érzést sokan megértik közülünk.”  

Épp ezért mindenkinek azt ajánlja, hogy ne rejtse magába, ha nem elégedett magával. Szerinte a kommunikáció, az empátia, az együttérzés és a kedvesség mind segíthetnek abban, hogy ez megváltozzon. 

via

Updateld az infóidat:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek