Teszt: Felismered, melyik celebgyereket látod a fotón?

Vannak olyan szülő-gyerek párosok, akik le sem tagadhatnák egymást, és akadnak, akik egyáltalán nem hasonlítanak egymásra.

Teszt: Felismered, melyik celebgyereket látod a fotón?

Te felismered, hogy a következő celebgyerekeknek kik lehetnek a szülei? Vannak, akiket messziről fel lehet ismerni, és vannak, akik egyáltalán nem hasonlítanak híres szüleikre.

Volt már olyan, hogy megnéztél egy díjátadót vagy valamilyen vörös szőnyeges eseményt, és egy-egy ismeretlen fiatal láttán azonnal meg tudtad mondani, hogy kik a szülei? Vannak nagyon szerencsés genetikával megáldott celebpalánták, akik még a szüleik dublőreiként is megállnák a helyüket, és vannak, akikről ki nem találod, ki a híres apukája vagy épp anyukája.

Felismered, hogy melyik celebgyereket látod a fotón?

Celebgyerekek és híres szüleik

Mennyire vagy képben a sztárcsemetékkel? Teszteld magad!

Kitöltenél még pár sorozatos tesztet is?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek