Pár héttel ezelőtt született meg Demi Moore és Bruce Willis első unokája. Rumer Willis, az egykori sztárpár lánya pedig már egy fotót is mutatott róla. Most a színésznő posztolt a kislánnyal, az emberek pedig imádja a felvételt. 

Demi Moore így ünnepelte az anyák napját

A színésznő gyakran tölt fel fürdőruhás fotókat, melyekért valósággal rajonganak az emberek. Persze ez nem véletlen, hiszen a híresség elképesztő formában van, így az internetezők mindig elhalmozzák bókokkal. 

Most nem egy tőle megszokott felvételt töltött fel, mivel az unokájáról mutatott egy fotót. Demi pár héttel ezelőtt lett nagymama, ekkor született meg Rumer Willis első kislánya, Louetta. A babáról korábban már Rumer is mutatott egy felvételt, Demi pedig anyák napja alkalmából posztolt egy nagyon édes családi fotót. 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Demi Moore (@demimoore) által megosztott bejegyzés

Az élet körforgása

– írta a fotóhoz. 

Összesen három felvételt töltött fel, az elsőn bikiniben tartja az unokáját, a másodikon Rumert láthatjuk szülés közben, a harmadikon pedig ő várandós a lányával. A fényképek nagyon megérintették a rajongókat, akik kiemelték, mennyire megható a poszt. 

Már nagyon várta az unokáját

A színésznő nagyon boldog volt, amikor megtudta, hogy a lánya az első gyermekét várta. Erről korábban Rumer mesélt, elárulta a szülei sosem voltak még ennyire izgatottak, és alig várják, hogy találkozhassanak az unokájukkal


Via